Om Barntotal

På barntotal.se hittar du kul och nyttiga saker för dig som väntar barn eller som har småbarn. Vi vill ge dig en lustfylld sida som fyller ditt behov av kunskap, gemenskap, recensioner och nöje. Här finns allt samlat på ett ställe – massor av bra läsning och smarta tjänster!

Annons

Annons

Redaktionen

Elina, Chefredaktör
Det är mig du ska kontakta om du har frågor om innehållet på sajten eller tankar och åsikter som du vill förmedla gällande barntotal.se. Jag står bakom de flesta av artiklarna som du hittar på barntotal.se och jag är utbildad sjuksköterska och har två barn, en tjej på 7 år och en kille som är 5 år.

Christian, Marknadsföring och samarbeten
Det är mig du ska kontakta om du vill samarbeta med oss. Idag har vi samarbeten med flera kända varumärken och sajter, och vi ser positivt på att lära känna även dig.

Utöver den fasta redaktionen har vi löpande samarbeten med både skribenter, journalister och specialister inom olika ämnen som relaterar till barn och föräldraskap.

Webbplatsen barntotal.se drivs som en del inom mediabolaget Rosch Information & Media AB och du hittar våra företags, adress- och kontaktuppgifter på webbplatsen rosch.se.

Annonsering

Vi sysslar både med traditionell bannerannonsering och ärlig content marketing där vi kan erbjuda fördelaktiga paketpriser.

Grundkraven för att vi på barntotal.se ska recensera er produkt är att den finns och säljs på den svenska marknaden och att ni kostnadsfritt lånar ut den till oss under en given testperiod. Produkten ska vara avsedd för barn eller för föräldrar, det ska också finnas bildmaterial för produkten i hög kvalité.

Vi på barntotal.se hjälper gärna dig att få ut det mesta av dina marknadsföringsinsatser. Hos oss når du föräldrar med barn upp till sex år och de som går i väntans tider, framför allt kvinnor 20-40 år. Vi sysslar både med traditionell bannerannonsering och ärlig content marketing där vi kan erbjuda fördelaktiga paketpriser.

Beställ prislista och statistik

Vi har många möjligheter för dig som företag att nå ut till våra besökare. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett paket för dig. Vid frågor eller bokning av kampanj, använd formuläret på Kontakta oss så återkommer vi så fort vi kan.

Annons

Annons