Oumbärlig pryl?

jeanette_simon_2.jpgNär man har en nyfödd blir man översköljd med reklam om alla prylar man måste ha. Många saker visar sig senare vara helt onödiga medan andra visar sig fantastiska. Vi har frågat några föräldrar vilken sak som varit oumbärlig under bebisens första år.

Annons

Annons

När man har en nyfödd blir man översköljd med reklam om alla prylar man måste ha. Många saker visar sig senare vara helt onödiga medan andra visar sig fantastiska. Vi har frågat några föräldrar vilken sak som varit oumbärlig under bebisens första år.

Jeanette Simon o Kenji 3 månader Jeanette Simon med sonen Kenji 3 månader.

-Babysittern. Det är den som gör att vi kan äta våra måltider i lugn och ro hemma. Särskilt eftersom vi har ett barn till.

   
Annelie Carlsson med Edvin 2 månader Annelie Carlsson med sonen Edvin 2 månader

-Bärsele är det första jag tänker på. Men också sådana här små handdukar att lägga på axeln så att inte Edvin kräks på mina kläder.

   
Johan Kling med Sixten 9 månader Johan Kling med sonen Sixten 9 månader

-Snuttefilten. Den är trygghet för Sixten var vi än är.

   
Josefin Hanssen med Mathea 7 månader Josefin Hanssen med dottern Mathea, 7 månader

-Jag måste fundera lite… Bärselen, tycker jag nog. Speciellt när man som jag har två barn. Tack vare bärselen har vi sluppit köpa en dubbelvagn.

   
Jenny Friberg med Hanna 8 månader Jenny Friberg med dottern Hanna 8 månader

-Jag tycker man ska tänka på att inte köpa så mycket saker. Det är mycket man inte behöver. Man får ju också väldigt mycket saker av andra. Min dotter älskar sin napp så det får bli vår oumbärliga pryl.

 

Annons

Annons