Följ din graviditet på BarnTotal.se

Gravid kvinnaNu kan du ha bättre koll på din graviditet! Vi har vi lanserat en ny och helt unik funktion på ditt krypin där du ser hur långt gången du är och hur lång tid du har kvar till förlossningen plus att du kan göra anteckningar om vikt, magmått och mycket annat.

Annons

Annons

Nu kan du ha bättre koll på din graviditet! Vi har vi lanserat en ny och helt unik funktion på ditt krypin där du ser hur långt gången du är och hur lång tid du har kvar till förlossningen plus att du kan göra anteckningar om vikt, magmått och mycket annat.

glad_mage.jpg

 

Med den nya funktionen ser du hur långt gången du är när du loggar in och får en länk till rätt vecka i vår graviditetskalender. På ditt krypin kan du också fylla i din vikt och ditt magmått samt skriva anteckningar om din graviditet. Allt du lägger in blir automatiskt daterat med datum och hur långt gången du är just då. Sen kan du skriva ut allt och spara. I ditt krypin kan du också se ditt beräknade förlossningsdatum, hur långt gången du är, hur lång tid du har kvar till förlossningen och vilken graviditetsvecka du är i. Dessutom finns en länk som automatiskt tar dig till rätt vecka i vår graviditetskalender! Di kan spara upp till fem graviditeter. Du kan välja vilka som får se informationen om din graviditet; bara du själv, dina vänner, medlemmar eller alla.

 

login_thumb.jpg   preg_tab_thumb.jpg

Bli medlem nu och skapa ditt eget krypin! Klicka här

PS. Informationen på den gamla fliken "Gravid" är inte längre publicerad. Däremot finns den sparad. Om du vill kopiera in den på den nya fliken eller spara den – var god mejla oss så skickar vi texten till dig. Var god uppge användarnamn.

Annons

Annons